Конференција ”SportBizz 2019″ Савез студената ФОН-а

Савез студената Факултета организационих наука, под покровитељством Факултета организационих наука и компаније МТС – Телеком Србија, седми пут по реду организује конференцију “SportBizz”, пројекат едукативног карактера посвећен менаџменту и маркетингу у спорту. Конференција ће се одржати 20. и 21. маја у просторијама градске општине Врачар, а овогодишња тема носи назив „Ти си на потезу“.
Учесници ће током два дана предавања имати прилику да из прве руке чују искуства успешних спортиста, тренера, менаџера и других истакнутих људи из света спорта који су својим радом и залагањем дали значајан допринос српском спорту.
Предавачи ће ове године кроз тему „Ти си на потезу“ делегатима дочарати шта је све потребно како би успели у ономе што желе и остварили своје циљеве. Такође, поделиће са нама и шта се то све крије иза успеха и показати нам колико је сопствена иницијатива важна за развој и напредак у каријери.
Поред интересантних предавања, делегате очекује и панел дискусија на тему „Труд или таленат”. Том приликом, дискутоваћемо о томе шта је права формула за успех – да ли је посвећен рад довољан за остварење циљева или је таленат ипак пресудан фактор за каријеру једног спортисте.
Након едукативног дела, делегати ће моћи да тестирају своје знање кроз спортски квиз „KvizBizz“ и освоје вредне и занимљиве награде.
Ове године, угостићемо неке од најпознатијих људи из света спорта као што су Нађа Хигл, Никола Грбић, Дејан Савић, Душан Борковић, Иван Тешановић, Слобан Бранковић, Зорана Аруновић, Жељко Танасковић и Миодраг Роксандић.
Нашу иницијативу до сада су препознали бројни спортски клубови, индивидуални спортисти и уважени спортски стручњаци, уз чију је помоћ Конференција постала препознатљива и омиљена међу студентима. Неки од њих су: Олимпијски и Параолимпијски комитети Србије, ФК Партизан, ФК Црвена звезда, Слободан Шаренац, Андрија Герић, Милица Дабовић, Соња Петровић, Александар Шапић и многи други.
Пријаве за Конференцију су отворене до 17. маја, на сајту ssfon.rs, као и пријаве за KvizBizz, где се студенти могу пријавити индивидуално или у тимовима.
Више информација о пројекту можете пронаћи на званичном сајту организације, Фацебоок страници и Инстаграм страници.